A Secret Weapon For آموزش خودکشی
A Secret Weapon For آموزش خودکشی
Blog Article
اگر شما هم تمایل دارید، به خود آسیب وارد کنید و به راههای مختلف خودکشی فکر میکنید، حتماً با یک روانشناس صحبت کرده و از متخصص کمک بخواهید.
در بسیاری از افراد آسیب به خود منجر به مرگ نشده و صدمات جدی و جبرانناپذیری ایجاد میشود. مانند نارسایی اعضای بدن یا آسیب مغزی که در این افراد بسیار مشاهده شده است.
همیار دکترِتو گفت: ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ در ۱۰:۵۹ ق٫ظ سلام دوست عزیز
اکثر افرادی که به الکل اعتیاد دارند به طور همزمان به افسردگی هم مبتلا هستند و این خود عاملی است که باعث افزایش خطر اقدام به این عمل میشود.
این بیماری در افراد مسن معمولاً تشخیص داده نشده و درمان نمیشود. سایر عواملی که میتواند از علل آسیب در این گروه سنی باشد، عبارتاند از:
متخصصین همچنین توصیه میکند از ربط دادن و شبیه سازی زیست شناسی جنسی به جنسیت خودداری کنید. برای مثال، این ایده را کنار بگذارید که همه پسران آلت تناسلی دارند و همه دختران دارای واژن هستند.
نکتهای که حائز اهمیت است و همه باید به آن توجه کنیم این است که به هشدارها و نشانهها در زمینه خطرپذیری نوجوانان توجه کنیم. به عنوان مثال شاید این برداشت وجود داشته باشد که مثلاً اگر یک نوجوان یک یا چند نوع علامت پرخطر دارد، چندان جدی نیست و این برای جلب توجه است، در حالی که حتی اگر اینگونه باشد باز هم توجه جدی ما را میطلبد چون ممکن است فکر مخاطرهجویی منجر به خودکشی شود.
خودکشی تنها راه حل نیست. میتونید با مشاوران ما از این لینک مشاوره تلفنی داشته باشید و با ارائه راه حل های حل مسئله نحوه برخورد با این مشکل را آموزش ببینید.
وی با اشاره به اینکه خودکشی نخستین علت مرگ در سنین ۱۵ تا ۲۴ سال در بیشتر کشورهای اروپایی است، گفت: کشور ما براساس آماری که دقیق و کامل نیست، در رتبه بندی جهانی، جزو کشورهای با درصد پایین خودکشی است، با این وجود براساس آمار کشور خودمان از سال ۹۶، روند خودکشی افزایش یافته و زنگ خطر را به صدا درآورده است.
بدون قضاوت به حرفهای او گوش دهید و تجربیات و احساساتش را نادیده نگیرید. اگر در میان صحبتها شخص تهدید به خودکشی کند یا علائمی مانند افسردگی نشان دهد، حتماً باید مسئله را جدی بگیرید.
این همچنین زمان خوبی برای بازنگری در مورد خودارضایی است، زیرا در هشت سالگی اکثر کودکان شروع به کاوش در سکس کودکان بدن خود میکنند.
بیماریها و اختلالهای مربوط به بهداشت روان، اضطراب و افسردگی، متغیرهای ژنتیکی، بحران بلوغ، تغییرات هورمونی، بیماریهای جسمی و دردهای مزمن، ضعف عزت نفس، احساس ناامیدی و ناتوانی، فقدان و یا بحران در هویت و شناخت خود، آشفتگی در هویت جنسی، کنترل تکانهای ضعیف، سطح بالای استرس و فشار برای موفقیت، ترس از تحقیر، خودبینی، انعطاف ناپذیری، درک ناپخته از مرگ ( مثلاً به عنوان ابزاری برای پایان دادن به دردها و شکستها یا عملی انتقامجویانه )، گرایش به عرفانهای کاذب، فقدان مهارتهای سازگاری و تاب آوری برای حل مسئله، تصمیم گیری، کنترل خشم، حل تعارض، همچنین وجود پیشینه خانوادگی در زمینه خودکشی، وجود زمینههای افسردگی در محیط زندگی و خانواده، تغییرات ساختاری در خانواده در قالب طلاق، مرگ و ازدواج مجدد، وضعیت ضعیف اقتصادی، اجتماعی و تحصیلی، بیکاری و فقدان شغل، ضعف در زمینه همبستگیهای خانوادگی، سبکهای فرزندپروری نامناسب، تعاملات آسیب دیده بین والدین و فرزندان، گرایش به مصرف مواد، تجربه خشونت، روابط ضعیف با همسالان و چندین متغیر دیگر از جمله تاثیرپذیری از رسانهها از جمله عواملی است که ممکن است موجب گرایش نوجوانان به خودکشی شود.
این افراد میخواهند خودکشی بدون درد و مرگ راحتی داشته باشند. اما متأسفانه در تمامی روشها فرد دچار درد و ناراحتی میشود.
سالانه افراد بیشتری نسبت به قتل بر اثر خودکشی جان خود را از دست می دهند.